Paranormale therapie
Als natuurgeneeskundig therapeut ga ik uit van een holistische benadering en werk ik onder andere met de aura en de 7 hoofdchakra's.

Door te magnetiseren kan ik het zelfgenezend vermogen activeren. Als we met onaangename of verontrustende dingen worden geconfronteerd proberen we zo'n probleem te negeren of te omzeilen in een poging de invloed die het op ons heeft te minimaliseren.

Dat betekent dat we de desbetreffende energieen niet volledig verwerken zodat ze in plaats daarvan in de fijnstoffelijke lichamen moeten worden opgeslagen en vooral in de chakra's.

Zo heeft alles wat op het mentale of emotionele vlak gebeurt een energetische invloed op het etherisch lichaam. Dit beinvloedt op zijn beurt het stoffelijk lichaam.

Als natuurgeneeskundig therapeut kan ik de chakra's behandelen waardoor deze worden gedeblokkeerd zodat een goede doorstroming van de energie├źn wordt bewerkstelligd.

In combinatie met pscycho-educatie en psychotherapie kan ik u naar een niveau brengen waarbij u weer naar behoren en welzijn kunt functioneren in uw omgeving.